30-12-10

50 jaar later......Gouden Bruiloft

1 Oktober 2010

50 jaar geleden,1 Oktober 1960,gaven Wies en Margriet elkaar hun ja-woord en een halve eeuw later konden wij niet voorbijgaan aan dit heuglijk feit en moest er gefeest worden in de stijl die alleen de famillie Van de Weyer eigen is.

Dus werd er op geen Euro gekeken  en vlogen de uitnodigingen de deur uit.Niet alleen broers en zuster en de respectievelijke partners,maar ook neven en nichten mochten deelnemen aan het feest.

En op 23 Oktober was het zover en werd er verzamelen geblazen in het schoolhuis te Schoot-Tessenderloo.Een locatie die perfect paste om de vrolijke bende een gezellige dag te bezorgen.

De ontvangst was hartelijk,het diner uitstekend en de "After-Diner" party mocht gezien worden,daarom hier enkele beelden die de sfeer zeer goed weergeven.

DSC_0428.JPG

 

 

 

 

De openingsdans van de "After-Diner" party

  

Naar het schijnt dansen de ouderen op de muziek uit hun jeugd,alleen gaat alles nu,na 50 jaar,wat langzamer.

 

 

 

    DSC_0400.JPG                                            DSC_0567.JPGDe oude vos heeft nog niets van zijn pluimen verloren,het gerstenat smaakt nog overheerlijk en om te zorgen voor  ambiance is men bij Wies zeker aan het goede adres.

 

DSC_0398.JPG

 

Het is onvermijdelijk als de 5 broers en schoonbroer samen zitten komen de oude koeien uit de gracht en worden de heldendaden van 50 jaar geleden nog eens dik in de verf gezet.

Dat is dan NOSTALGIE

 

En dat er duchtig gefeest en gedanst werd verduidelijken deze foto's,het zijn er maar enkelen,maar om gans het fotoboek te bekijken kan men beter Wies en Margriet een bezoekje brengen,u bent altijd welkom en een trappistje staat altijd gereed.

DSC_0460.JPGDSC_0493.JPG

DSC_0553.JPG

Wanneer het licht uitgedaan werd weet ik niet maar ik wil wel,in naam van alle genodigden,Wies en Margriet,Marleen,Lieve,Stef en Gilbert en de kleinkinderen bedanken voor dit spetterend feest en hopelijk,wij blijven optimist,mogen wij dit in 2020 nog eens overdoen.

 Het gaat jullie goed,

 

Jan

 

 

14:55 Gepost door Jan Van de Weyer in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wies, margriet, jubeleum, gouden |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.